Gratis Levering På Alle Ordrer . Gå Ikke Glip Af Rabat.

Når din ordre er afsendt, modtager du en e-mail fra os med et link til at spore din ordre.

Du kan også indtaste ordrenavnet og din e-mail i boksen nedenfor for at få status på din forsendelse.

Order number
Your email

Hvis du lige har modtaget en forsendelsesmeddelelse, skal der gå 3 til 5 arbejdsdage, før sporingsoplysningerne opdateres.

Ofte stillede spørgsmål om sporing

Hvornår får jeg min ordre?

Vi tilbyder stolt verdensomspændende forsendelse via DHL, USPS og andre prestigefyldte firmaer! Bemærk venligst, at ordrebehandlingstiden typisk er 7-10 hverdage.

Når din ordre er afsendt, er den estimerede leveringstid mellem 7 og 20 hverdage. Tjek venligst specifik leverings- og behandlingstid ved produktkassen.

Bemærk venligst: Din ordre kan opdeles i flere forsendelser. Hvis dette sker, vil du blive underrettet og modtage et sporingsnummer for hver enkelt forsendelse.

Kan jeg tilføje eller fjerne produkter fra min ordre?

Undskyld! For at sikre, at din ordre ankommer til tiden, begynder vi generelt at behandle en ordre, så snart den er afgivet. Som følge heraf er vi ikke i stand til at foretage ændringer i din ordre, efter den er afgivet.

Hvor kan jeg finde mit ordrenummer?

Dit ordrenummer kan findes øverst i din bekræftelsesmail. Tjek venligst din indbakke, inklusive din spam-mappe, for din bekræftelses-e-mail. Hvis du stadig ikke kan finde din bekræftelses-e-mail, skal du udfylde formularen nedenfor.